Jack Ma, miliardarul si fondatorul Alibaba explica de ce oamenii SARACI sunt SARACI!

Jack Ma fondatorul Alibaba si miliardarul chinez spune despre oamenii saraci ca acestia nu vor reusi in viata din cauza fricii pe care o au.
“Cel mai greu lucru este sa deservesti oamenii saraci. Da-le ceva gratuit vor crede ca e o capcana. Spune-le ca ca este o investitie buna, vor spune ca nu castiga suficient din asta.

Ofera-le idei si investitii cu costuri mici, vor spune ca nu au bani. Spune-le sa incerce lucruri noi, vor spune ca nu au experienta. Vorbeste-le despre businessul traditional, vor spune ca e greu de realizat.

Spune-le ca este un nou model de business, vor spune ca este MLM. Spune-le sa deschida un magazin, vor spune ca nu au timp si libertate. Cand le spui despre afaceri noi, spun ca este prea riscant. Toti acesti oameni au ceva in comun: cauta des pe google, asculta parerile prietenilor care sunt la fel de pesimisti ca si ei, gandesc mai mult decat un profesor universitar si fac mai putin ca un nevazator.”

Doar intreaba-i ce pot face. Nu vor sti ce sa-ti raspunda.Concluzionand as putea spune ca in loc sa-ti bata inima repede de frica unei nereusite mai bine ai actiona rapid, in loc sa pierzi timpul gandindu-te. Oamenii saraci nu reusesc in viata din cauza unui comportament similar.

Toata viata lor se rezuma la a astepta.
Averea lui Jack Ma se estimeaza la 23.4 miliarde de dolari.

Sursa: www.patrickbetdavid.com,www.techinasia.com ,http://www.shoutmeloud.com/jack-ma-alibaba-founder.html , photo credit yourstory.com , www.columnlife.com
“Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate inlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.”

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0