LOCUL DE VIS din Romania, unde ai AER CURAT , MARE dar si MUNTE, insa prea putini stiu despre el

Colibița este fără îndoială locația de vis pentru un concediu reușit. Tot mai mulți români își doresc să ajungă în acest loc mirific, fugind de zgomotul și de poluarea din marile orașe.

ercetătorii au descoperit că aerul de la Colibița este cel mai pur din țară, fiind la fel de bogat în ozon precum aerul din Munții Alpi.

Cei care suferă de afecțiuni pulmonare pot beneficia de o cură gratuită cu acest aer extrem de curat și binefăcător pentru sistemul respirator, și nu numai, scrie lataifas.ro.

Colibița este o localitate situată în județul Bistrița-Năsăud, aflată la 38 de km de oraș, la o altitudine de 900 de metri. Această destinație îi atrage ca un magnet pe turiștii care iubesc și marea și muntele.

Aici găsești și apă și munte, iar oferta de petrecere a timpului liber este mai mult decât bogată: plajă pe malul apei amenajată cu umbrele și șezlonguri, baie în lac, caiac, pescuit, alpinism, ciclism montan, plimbări pe munte, plimbări cu sania iarna și așa mai departe.

colibita1
Istoria acestui sat a început în anul 1980. Între anii 1923 și 1975, Colibița a fost stațiune balneoclimaterică, apoi a fost desființată. În ultimii ani însă, s-au construit în jurul lacului de acumulare foarte multe pensiuni, vile și case de vacanță, precum și plaje artificiale pe malul lacului.

Prețurile de cazare sunt foarte bune, cu 70 de lei pe noapte la complexul turistic amenajat pe malul lacului, cu șezlongul gratuit. Cei dispuși să plătească mai mult pentru un bungalow de lux cu vedere spre lac, pot da până la 450 de lei pe noapte.

Rezervările trebuie făcute din timp, deoarece locurile de cazare se ocupă foarte repede, mai ales în sezonul cald.

Sursa: mai multe pe lataifas.ro preluat de surplusdesanatate.info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0